Saturday, June 5, 2010

syafiq sana sini

8 comments:

Syima ~Mama Kyra~ said...

shima...kjp je dah besar anak teruna awak..

kita add blog awk eh..

mama syaza said...

yeszaa.. radzi junior..haha..
sila2 add..

abu muhammad said...

peristiwa syafiq dapat kaki dah history, last week dia dapat bola. All the while bola tersimpan kat luar rumah tokyah, bila 'tigaheroku' main bola kat dlm rumah, syafiq terus tunjuk skill. (ingatkan dia dah main bola sbl ni, rupanya tak)

mama syaza said...

wokes.i'll update on the new syafiq uche (ni je yg ingat) story later..hihi..

mama syaza said...
This comment has been removed by the author.
Farra said...

muaz pon dah jalan..jalan2 jatuh..jalan2 jatuh hehe

Anonymous said...

Moncler Jackets

Moncler Coats

Moncler Vests

Moncler Coats Women

Moncler Jackets Men
Louis Vuitton Outlet

Louis Vuitton Damier

Louis Vuitton Monogram

Moncler Boots
Louis Vuitton Outlet

Louis Vuitton Monogram

Louis Vuitton Diaper

Louis Vuitton Epi Leather
Louis Vuitton Luggage

Anonymous said...

That's cool..

Check this out:

http://blogyacht.blogspot.com

 
design by suckmylolly.com